Virginia se simte frustrată de ezitarea lui Robi! Iată dialogul lor și ce urmează pentru legătura lor! „Robi îmi transmite insecuritate!”

Participanții din al treilea sezon al emisiunii Casa Iubirii se confruntă în fiecare episod cu noi provocări, momente romantice în camera roșie sau în afara platourilor de filmare, dar și cu situații dificile care îi pun la încercare și îi pot aduce aproape de despărțire pe cei care au deja o relație în cadrul show-ului. Acesta este și cazul cuplului Virginia și Robi, care la început păreau tot mai apropiați și îndrăgostiți, dorind să-și construiască o relație solidă și serioasă.

În ultima vreme, cei doi s-au confruntat cu o mare stagnare din cauza geloziei și a nesiguranțelor care au apărut între ei. Virginia se simte plictisită de nehotărârea lui Robi! Iată ce au discutat cei doi concurenți și cum va evolua relația lor. După discuții îndelungate între Robi și Virginia, din păcate, în episodul de marți, nu au reușit să ajungă la o concluzie.

Deși a afirmat că nu dorește să se despartă de ea, Robi a lăsat să se înțeleagă că așteaptă ca Virginia să ia inițiativa în acest sens. Mulți dintre fanii emisiunii presupun că el nu dorește să o rănească, susținând că trece printr-o perioadă de incertitudine, în timp ce alții cred că nu își asumă prea mult responsabilitatea. Cert este că Virginia este tot mai nemulțumită de indecizia lui Robi și pare că se retrage treptat.

În episodul de astăzi al emisiunii “Casa Iubirii”, Virginia și Robi au avut o conversație prin intermediul conexiunii pentru a clarifica neînțelegerile dintre ei din ultima perioadă.

Subiectul sensibil a fost adus în discuție de către Patrick, un fost admirator al Virginiei, care a întrebat-o dacă nu cumva se retrage și dacă ia în considerare să încheie relația cu Robi.

Patrick: Parcă te retragi puțin, nu?

Virginia: Am spus mereu că îmi doresc un partener hotărât, care știe ce vrea! În acest moment, însă, Robi mă face să mă simt nesigură!

Patrick: Și aceasta te face să fii mai rezervată!

Virginia: Am încercat să îl înțeleg și să îl susțin până acum, dar nu regret acest lucru. Totuși, prefer să lupt împreună cu un partener, nu pentru unul! Vreau să știu că suntem pe aceeași lungime de undă și că putem depăși împreună obstacolele. Simt că eu sunt singura care depune eforturi în această relație!

Shares:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *